​UDSKIFTNING AF LÅSE øger sikkerheden

Har du været udsat for indbrud i dit hjem? eller har du brug for nye Ruko låse i din bolig? så kan vi som låsesmed være behjælpelige. 

Vi kan hjælpe dig i det omfang, som passer bedst til dine behov. Hvad enten det er låseservice, montering eller udskiftning af låse, så kører vi med glæde ud i områderne omkring Søborg, Gladsaxe og Herlev.

Vi tilbyder udskiftning af nuværende låse til nye Ruko låse i forskellige varianter som eksempelvis kodelåse og låse med scanner. Ved at vælge vores låse af mærket Ruko er du sikker på, at få et kvalitetsprodukt.

Vi foretager udskiftning af låse hos private og erhverv

Vi skifter låse for både private og erhverv. Det kan være udskiftning af låse for at få opdateret låsesystemet, eller for at optimere sikkerheden i bygningen. Det kan være, man har et ønske om at få lavet kodelås på sin bygning eller erstatte den almindelige nøgle med en brik, som bare skal holdes foran en scanner for at låse dørene op.​

Brik-systemet bruges især af erhvervskunder, som har mange forskellige bygninger, der skal låses. Mange af vores kunder ligger i områder omkring Søborg, Herlev og Gladsaxe. Når du kontakter og giver med glæde et uforpligtende tilbud.

Du behøver kun én nøgle til dine Ruko låse

Hvis du står overfor udskiftning af låse, så husk at det er muligt at få samme nøgle til hele systemet. Hvis du vælger at sætte Garant Plus eller Serie 1200 låsecylindre i din bolig, kan du få samme nøgle til samtlige låse.

Ring og hør mere om vores Ruko låse

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig? så skal du blot skrive til os på post@abclaasesmeden.dk eller kontakte os direkte på telefon 36 14 14 14

Du kan også udfylde kontaktformularen og blive ringet op.

 
 
Ring mig op om:
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​2 låse

Det er klogt at sikre bolig og virksomhed med 2 låse på alle yderdøre.

Lås 2000​

2-funktionslås 2000 monteret i dør.

Ekstralås 8788 med sikkerhedcylinder

Ekstralås 8788 med oval cylinder

Ekstralås kasselås 1622

Lås 8765 set udefra

Hovedlås 8765. Når der monteres 2 låse på døren bør den ene lås være monteret med vridergreb på indvendig side.

Lås 8765 set indefra

Hovedlås 8765. Når der monteres 2 låse på døren bør den ene lås være monteret med vridergreb på indvendig side.

Terrassedørlås Code Handle

Yale Doorman - din nye elektroniske lås

Aflåsning af vores huse og lejligheder er gået ind i en ny tidsalder. Yale Doorman er et helt nyt og sikkert alternativ til den velkendte mekaniske sikring med nøgle - men med en fleksibilitet som er meget bedre end det du har været vant til. Du kan selv vælge, om du vil anvende nøglebrik, fjernbetjening eller pinkode til at låse og låse op.

Terrassedørlås 7812 mat krom, fortsat

Vindueslås

20 års erfaring​​​

Serviceaftaler​​

Sikring af døre, karme og vindue​r​​

ABC Låsesmeden

CVR-nr.: 29219656​

Ring til os på

36 14 14 14

Skriv en besked

post@abclaasesmeden.dk